Domov

Senčila

roleteROLETE

Pojem rolete označuje najbolj tradicionalno obliko senčil v slovenskem prostoru. Njihova ključna prednost pred vsemi senčili je zanesljivo delovanje ter izjemno dolga življenjska doba. Dandanes so rolete stopile tudi na prag oblikovalskega parketa, kar se odraža v oblikovno dovršenih roletah, ki hišo, stanovanje ali poslovni prostor oplemenitijo z dotikom estetike. Sodobne rolete si je mogoče zamisliti v katerikoli barvi. in obliki. Če se vam porajajo vprašanja glede izbora rolet, vas vljudno vabimo, da se obrnete na naše strokovnjake, ki vam bodo zagotovo znali odgovoriti na vsa vaša vprašanja.
žaluzijeŽALUZIJE

Enostavnost montaže žaluzij, njihova preverjena kvaliteta in možnost izbora različnih velikosti in barv so zagotovo tiste karakteristike, ki govorijo v prid nakupa žaluzij. Žaluzije se najbolje podajo objektom s sodobnim oblikovalskim pridihom, pa tudi tradicionalno zasnovanim družinskim hišam in stanovanjem. Če od senčila zahtevate enostavnost uravnavanja zatemnitve/osvetlitve, žaluzije predstavljajo pravi izbor.
rolojiROLOJI

Preprosta zasnova rolojev se posebej dobro izkaže pri objektih, kjer ni ravno veliko prostora za omarice, ki jih običajno imajo rolete. Rolo velja za izredno lahko in estetsko dovršeno senčilo, ki ga vse pogosteje videvamo na sodobnih poslovnih in zasebnih objektih. Izbirati je mogoče različne velikosti, materiale in tudi barvne odtenke, ki obenem definirajo nivo oz. stopnjo zatemnitve/osvetlitve prostorov. Želite več informacij o rolojih? Pokličite nas na telefonsko številko:
(0)1 540 85 20.
tendeTENDE

Imate hišo ali poslovni objekt v primorski regiji? Poletna vročina zna biti ob pomanjkanju klimatskih naprav, ki bi poskrbele za hlajenje celotnega objekta, precej nadležna. Tende so zato idealno senčilo za omejitev sončne svetlobe na balkonih, terasah in drugih večjih odprtih prostorih ter nepogrešljiv zunanji del lokalov in drugih tržnih dejavnosti. Tenda se odlično poda tudi počitniškim hišicam − saj veste, sredi vročega poletja ni boljšega kot dobro ohlajeno pivo v hladu sence. S tendo preprosto ne morete zgrešiti.
plisePLISE

Iščete notranje senčilo z optimalnim razmerjem med ceno in učinkovitostjo senčenja? Plise so senčila, ki nudijo dobro uravnavanje svetlobe v prostorih, kjer potrebujete omejitev le-te. Plisa vam kot senčilo ne zagotavlja popolne zatemnitve kot npr. rolete, vendar pa vam v različnih barvnih odtenkih nudijo pravo igro barv v notranjih prostorih. Še posebej so nad plisami navdušeni mlajši, ki želijo svoj dom narediti kar se da sodoben in romantičen. Tudi v sodobnih poslovnih prostorih se plise odrežejo več kot dobro.
screeniSCREENI

Konferenčne dvorane, predavalnice in drugi poslovni prostori velikokrat potrebujejo učinkovito senčilo, katerega namestitev je hitra, rešitev pa cenovno učinkovita. Screeni so idealni tako za poslovne prostore kot tudi za estetsko dopolnitev v wellness centrih in bazenskih kompleksih. Vse več je tudi zasebnih uporabnikov, ki se odločajo za screene, in sicer predvsem zaradi oblikovalskega vidika. Igra svetlobe in estetike je tista, ki screene postavlja vse višje na izbirno lestvico senčil.
komarnikiKOMARNIKI

Zagotovo so vam še kako dobro znani večeri, ko ste povsem izčrpani in si želite dobrega spanca, a vam nadležni komarji in drugi insekti preprosto ne dajo spati. Komarniki nudijo estetsko dovršeno rešitev, ki bo rešila težave s komarji. Namestitev komarnika je preprosta ter cenovno zelo sprejemljiva. Komarnik si lahko umislite v različnih barvah in s tem poskrbite za nadgradnjo estetskega vidika vaših notranjih prostorov. Za konkretne podatke o ceni, dobavnih rokih, montaži in drugih podrobnosti vas vabimo, da nas pokličete ali pošljete povpraševanje.

Naj gre za družinsko hišo, stanovanje ali poslovni objekt, senčila so obvezni sestavni del stavbnega pohištva. Poskrbijo za uravnavanje svetlobe v prostoru, zagotavljajo višji nivo varnosti posameznega objekta ter nudijo kontrolo nad zasebnostjo. Brez senčil preprosto ne gre. Kot kupec imate na voljo pester nabor raznolikih senčil s svojimi unikatnim prednostmi. Upamo, da vam bo predstavitev le-teh nekoliko poenostavila odločitev pri izbiri za vas najbolj primernih senčil.