Domov

Vrata

pvc vrataPVC VRATA

Sodobno zasnovana pvc vrata poskrbijo, da vaš dom ali poslovni objekt postane estetsko, varnostno in energetsko dovršen. V ponudbi pvc vrat lahko izbirate med množico različnih oblik, barv in postavitev. S pvc vrati si zagotovite trajno rešitev za ureditev vhoda v vašo hišo ali poslovno stavbo. Na naših podstraneh o pvc vratih boste našli slikovni material pvc vrat, ki pa ne predstavlja celotne ponudbe naših vrat. Vabimo vas, da nas kontaktirate, saj vam bomo tako lažje svetovali pri izbiri pvc vrat, ki bodo v celoti izpolnjevala vaše zahteve in pričakovanja.
aluminijasta vrataALUMINIJASTA VRATA

Visoko kakovostna aluminijasta vrata so vrata višjega cenovnega ranga, ki vaš objekt naredijo popoln. Izbirate lahko med različnimi oblikami in barvnimi toni. Pri izbiri aluminijastih vrat je dobro vedeti, da gre za dolgoročno investicijo, ki bo služila svojemu namenu desetletja. Oglejte si nekaj primerkov aluminijastih vrat v galeriji slik.
drsna vrataDRSNA VRATA

Želite vašemu domu ali poslovnemu objektu dodatni kanček ekskluzivnosti? Samonosilna drsna vrata so prava izbira. Pri oblikovni zasnovi se lahko povsem predate vaši domišljiji, saj vam lahko v podjetju MKE izdelamo unikatna drsna vrata po vaši meri. Oglejte si nekaj primerkov drsnih vrat v slikovni galeriji. Če se vam porajajo vprašanja, vas vabimo, da nas kontaktirate, in skupaj z vami bomo osnovali optimalno rešitev.
balkonska vrataBALKONSKA VRATA

Oblikovno dovršena balkonska vrata lahko vaš dom ali poslovni objekt pretvorijo v pravi arhitekturni presežek. Kakovostna balkonska vrata so nujna za vse objekte. Vsekakor si je priporočljivo pri izbiri balkonskih vrat vzeti nekaj več časa, saj gre navsezadnje za dolgoročno investicijo.
kovinska vrataKOVINSKA VRATA

Cenovno ugodna kovinska vrata so že desetletja zelo priljubljena rešitev za poslovne uporabnike, vse več pa je tudi zasebnih uporabnikov, ki so uvideli dobro razmerje med ceno in kvaliteto, ki jo nudijo kovinska vrata. Kovinska vrata so lahko oblikovana povsem po vaših željah, saj omejitev pri dimenzijah praktično ni kot tudi ne pri izbiri barvnega odtenka vrat. Najpogostejša je uporaba v pomožnih prostorih.
protipožarna vrataPROTIPOŽARNA VRATA

S protipožarnimi vrati si zagotovite povečano varnost pred morebitnimi požari. Vrata so izdelana po najstrožjih standardih in predpisih EU. Po montaži prejmete potrdilo o ustreznosti izdelka in skladnosti vgradnje, kar je še dodatna garancija za potrditev varnosti najvišje stopnje. Oglejte si nekaj primerov protipožarnih vrat v galeriji vrat. V primeru vprašanj smo vam vedno na voljo preko telefona ali spletne pošte.
avtomatska garažna vrataAVTOMATSKA GARAŽNA VRATA

Sodobna garaža potrebuje avtomatska garažna vrata, ki omogočajo hitro odpiranje, poleg tega pa zagotavljajo visoko stopnjo varnosti, odpornosti na vremenske vplive ter nudijo estetsko dopolnitev garaže kot celote. Ponudimo vam lahko garažna vrata različnih dimenzij, barvnih odtenkov in dvižnih mehanizmov. Za podrobne informacije smo vam vedno na voljo.

Izbor primernih vrat je vse prej kot enostavna odločitev. Vsekakor je najprej potrebno odgovoriti na nekaj preprostih vprašanj, ki odprejo povsem novo izhodiščno točko za nadaljnje odločanje:
Kaj vam je pri vratih najbolj pomembno (kakovost, materiali, življenjska doba, estetski videz …)?
Se odločate za nakup posamičnih vrat ali za večje število vrat?
Želite poleg vrat tudi montažo le-teh?
Kolikšen obseg finančnih sredstev ste predvideli za nakup novih vrat?
Kateri tip vrat kupujete?

Ko boste odgovorili na zgoraj navedena vprašanja, bo odločitev precej lažja, prav tako pa vam bomo tudi mi lažje pomagali pri izbiri primernih vrata. Naša želja je, da ste z izbiro primernih vrat povsem zadovoljni. V procesu nakupne odločitve za primerna vrata se vedno pojavljajo nova in nova vprašanja, zato smo vam v podjetju MKE vedno pripravljeni prisluhniti in odgovoriti na še tako zahtevna in specifična vprašanja. Za vas smo dosegljivi preko telefonske številke ali spletne pošte, lahko pa nam pošljete tudi neobvezujoče povpraševanje.

V naši ponudbi visokokvalitetnih vrat lahko izbirate med:

  • estetsko dovršenimi pvc vrati,
  • kvalitetnimi in obstojnimi alu vrati,
  • drsnimi vrati,
  • balkonskimi vrati,
  • robustnimi kovinskimi vrati,
  • protipožarnimi vrati,
  • avtomatskimi garažnimi vrati.