Domov

Hišna vhodna in stranska vrata

Pri glavnih in stranskih vhodih v stanovanjske objekte priporočamo vrhunska PVC vhodna vrata MKE. PVC vhodna vrata MKE izdelujemo po sistemu nemške PVC profilacije Salamander. Med seboj se lahko razlikujejo po debelini izolativnega panela, vsa pa imajo pettočkovno automatic varnostno ključavnico in tri močne nastavljive tečaje.

profil-vrat-cePettočkovna automatic varnosta ključavnica skrbi za dobro tesnenje vrat po celotnem obodu, kar je bistvenega pomena pri doseganju testiranih toplotnoprevodnostnih lastnosti ter za preprečitev širjenja hrupa iz okolice v stanovanje. Skupaj z varnostnim cilindričnim vložkom zagotavlja tudi visoko stopnjo varnosti pred vlomilci.

PVC vhodna vrata MKE opremimo z odkapno letvijo ter z metlico proti prahu in mrčesu na zunanji strani. Možne so izvedbe vrat po želji stranke z obojstransko kljuko ali zunaj z INOX ročajem ter z metuljčkom na notranji strani cilindričnega vložka. Možja je vgradnja ročaja s čitalcem prstnega odtisa ter električne večtočkovne varnostne ključavnice.

Tipi PVC vhodnih vrat MKE

  • KlasikBau, debelina izolativnega panela 24 mm, dvoslojna zasteklitev
  • TermoBau, debelina izolativnega panela 40 mm, troslojna zasteklitev
  • PasivBau, debelina izolativnega panela 52 mm ali več, troslojna zasteklitev

Izbira izgleda PVC vhodnih vrat MKE

V vhodna vrata MKE na Vašo željo vgradimo okrasni panel po Vaši izbiri. Nudimo bogato izbiro lepih in estetskih izgledov vhodnih vrat za vse okuse ter za različne tipe gradenj. PVC vhodna vrata MKE so lahko bele barve, enostransko ali obojestransko izvedena v imitaciji lesa, ali v enobarvnem dekorju. Prav tako je možna izvedba vrat z zunanjimi aluminijskimi maskami, ki dodatno oplemenitijo izgled ter omogočijo lakiranje v poljubno barvno nianso.

Izgled vrat

Med obiskom v našem salonu v Domžalah lahko zaprosite za katalog okrasnih panelov po Vaši meri, lahko pa jih samostojno prelistate na spletnih straneh različnih proizvajalcev le teh, kot so na primer:

http://paneta.filip.hr/Paneli-za-vrata.aspx
http://www.grad-export.hr/proizvodi.html
http://www.rodenberg.ag

PRIPOROČILA

Predvsem zaradi nizkih dohodkov ljudje ob prejemu predračunov pogostoma pogledajo samo višino končnega zneska, kateri predstavlja tudi odraz kakovosti izdelave in vgradnje. Pogosta pomanjkljivost pri oknih s katero se ljudje dnevno srečujejo je na primer vgrajeno okno brez spodnjega poličnega profila, ki preprečuje prehajanje toplote med policami pod oknom.

V podjetju MKE d.o.o. DOMŽALE izdelujemo PVC stavbno pohištvo skladno z evropskimi smernicami iz vrhunskih materialov. Splošno velja, da ne le končni znesek, pomembni so tehnični detajli. Strankam priporočamo, da nas pokličejo in Vam svetujemo.

SPREMNA DOKUMENTACIJA: PVC OKNA MKE so skladna s standardom SIST DIN EN 14351-1.

PVC OKNA MKE dosegajo najvišje možne vrednosti  po  standardih: EN12207, EN12208 in EN122010.

Skupna toplotna prevodnost PVC OKEN MKE je določena na podlagi standardna DIN EN ISO 10077-2.

PVC OKNA MKE imajo oznako ”tip A” po klasifikaciji združenja RAL. PVC OKNA MKE imajo CE znak in izjavo o skladnosti. Atesti so bili izvedeni na certifikacijskem inštitutu IFT Rosenheim v Nemčiji.