Domov

Vhodna vrata v stanovanja blokov

profil-vrat-cePri vhodu s hodnika bloka v stanovanje priporočamo vrhunska PVC vhodna vrata MKE s pettočkovno automatic varnostno ključavnico in tremi močnimi nastavljivimi tečaji. Na željo stranke v vrata vgradimo širokokotno kukalo.

Pettočkovna automatic varnosta ključavnica skrbi za dobro tesnenje vrat po celotnem obodu, kar je bistvenega pomena za preprečitev širjenja hrupa s hodnika v stanovanje mimo vratnih tesnil. Skupaj z varnostnim cilindričnim vložkom zagotavlja visoko stopnjo varnosti pred vlomilci.

Tipi PVC vhodnih vrat MKE

  • KlasikBau, debelina gladkega izolativnega panela 24 mm
  • TermoBau, debelina gladkega izolativnega panela 40 mm – dodatno izboljša zvočno in toplotno izolativnost

IZBIRA IZGLEDA PVC VHODNIH VRAT MKE

PVC vhodna vrata MKE so lahko bele barve, enostransko ali obojestransko izvedena v imitaciji lesa, ali v enobarvnem dekorju.

Izgled vrat

Priporočila

Predvsem zaradi nizkih dohodkov ljudje ob prejemu predračunov pogostoma pogledajo samo višino končnega zneska, kateri predstavlja tudi odraz kakovosti izdelave in vgradnje. Pogosta pomanjkljivost pri oknih s katero se ljudje dnevno srečujejo je na primer vgrajeno okno brez spodnjega poličnega profila, ki preprečuje prehajanje toplote med policami pod oknom.

V podjetju MKE d.o.o. DOMŽALE izdelujemo PVC stavbno pohištvo skladno z evropskimi smernicami iz vrhunskih materialov. Splošno velja, da ne le končni znesek, pomembni so tehnični detajli. Strankam priporočamo, da nas pokličejo in Vam svetujemo.

SPREMNA DOKUMENTACIJA: PVC OKNA MKE so skladna s standardom SIST DIN EN 14351-1.

PVC OKNA MKE dosegajo najvišje možne vrednosti  po  standardih: EN12207, EN12208 in EN122010

Skupna toplotna prevodnost PVC OKEN MKE je določena na podlagi standardna DIN EN ISO 10077-2.

PVC OKNA MKE imajo oznako ”tip A” po klasifikaciji združenja RAL. PVC OKNA MKE imajo CE znak in izjavo o skladnosti. Atesti so bili izvedeni na certifikacijskem inštitutu IFT Rosenheim v Nemčiji.